Kokkeja pohjoisen talvisesonkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Mielessä maisemanvaihto? Talveksi tunturiin?

Etsimme nyt K O K K E J A tulevaan sesonkiin.

Vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito, alan koulutus sekä jo vähintään vuoden kokemus a`la carte ruokien valmistuksesta. Hygieniapassi tulisi myös taskusta löytyä. Oikea asenne kuitenkin ratkaisee. Työtä pelkäämätön ja alasta aidosti kiinnostunut kokki pärjää tehtävässä hienosti.

Vapaalla sinulle avautuu ympärille huikeat harrastusmahdollisuudet lumisine tuntureineen. Majoitus on valmiiksi järjestetty, huokeaan hintaan ja tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan omien taitojesi mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tarjolla on eri mittaisia keikkoja niin 1kk joulusesongista ihan koko talvikauden työsuhteeseen. Työt alkavat marraskuun alkupuolella ja kestävät huhtikuun 2021 loppuun saakka.

Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja pohjoisen luonnosta nauttimiseen. Meillä palvelu pelaa ja sinusta välitetään.

Tämän hetkiset haussa olevat pohjoisen työpaikat löydät täältä https://lisapalvelu.net/filter/none/none/Lappi/Hotelli-%20ja%20ravintola-ala/none.

Laita siis pikaisesti hakemus tulemaan joko ilmoituksen kautta tai sähköpostitse piritta.koskinen@lisapalvelu.net. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi, tiedon milloin voisit aloittaa työt ja palkkatoiveesi, kiitos.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392743
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 30.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki