Kokkeja Paimioon
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2021

Kokoaikaisia kokkeja Paimioon

Varsinais-Suomi

Toistaiseksi voimassaoleva

 

Onko intohimonasi hyvä ruoka ja asiakaspalvelu? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi.

Etsimme nyt KOKKEJA valmistus- ja palvelukeittiöihin PAIMIOON.

Tarjoamme maistuvia ja terveellisiä aterioita alueen päiväkotien, koulujen ja hoivalaitosten asiakkaille ja henkilökunnalle sekä herkullista tarjottavaa erilaisiin tilaisuuksiin.

Valmistuskeittiön kokkitiimissä tehtäväsi on valmistaa aterioita paikan päällä tarjottavaksi sekä pakata ja lähettää ruokaa alueen palvelukeittiöihin. Palvelukeittiön kokkina valmistat oman kohteesi lisäkkeitä sekä aamu- ja välipaloja ja vastaanotat valmistuskeittiöltä saapuvaa ruokaa, jonka tarvittaessa myös kypsennetään tai kuumennat. Kaikissa keittiöissä kokit osallistuvat asiakaspalveluun, omavalvontamittauksiin, raaka-aineiden tilauksien tekemiseen, tavaroiden vastaanottoon ja varastointiin, sekä keittiön tilojen ja laitteiden päivittäiseen puhtaanapitoon.

Työaika sijoittuu pääosin arkipäiviin kello 6 - 18 välille mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä tehtävässä voi olla myös viikonlopputöitä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesä-heinäkuussa 2021.

Edellytämme valittavalta henkilöltä catering-alan koulutusta sekä vähintään yhden vuoden työkokemusta suurtalous- tai ravintola-alalta ja hygieniapassia. Valmistuskeittiön kokilta edellytämme myös aikaisempaa kokemusta keskuskeittiötoiminnasta ja suurten ateriamäärien valmistamisesta. Työturvallisuus- ja EA-kortit, ravitsemus- ja ympäristöpassit sekä B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään, mikäli sinulla on ripeä työote, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia. Olet oma-aloitteinen ja joustava, kykenet itsenäiseen työhön ja haluat omalta osaltasi varmistaa tiimin toimivuuden.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Laita hakemuksesi pikaisesti tämän sivun kautta. Hakemuksia käsitellään jo haun aikana.

Lisätiedot & kyselyt

Iivari Nykänen
Aluepäällikkö, Eezy Henkilöstöpalvelut Oyj
041 519 5110 
iivari.nykanen@eezy.fi 

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464441
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Paimio