(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja pääkaupunkiseudulle
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Loistatko luukulla? Pihvit paistuu aina sopivan kypsiksi? Pyöräytät pizzan ja saatatpa leipoa leivänkin? Kalla on bravuurisi? Etsit ravintoladuunia pääkaupunkiseudulta? Kaikki nuo eivät ehkä luonnistu, mutta joku edellämainituista on loistavasti hallussa? Hieno juttu, lue lisää!

Etsimme nyt ravintola-alan asiakkaillemme, pääkaupunkiseudulle

KOKKEJA

erilaisiin työsuhteisiin.

Tarjolla on osa-aikaista keikkaduunia, vakituista kokoaikatyötä ja kaikkea siltä väliltä.

Edellytämme sinulta työkokemusta ravintola-alalta, kokin koulutusta, hygieniapassia sekä reipasta, työtäpelkäämätöntä asennetta.

Tarjoamme sinulle töitä tilanteesi mukaan, osaavan ja ammattitaitoisen HR-tiimin tuen Go Onilla ja mahtavat asiakkaat. Toivoisimme, että kertoisit hakemuksessasi millaista työtä haet; kiinnostaako keikkatyö vai vakituisempi, etsitkö pitkää vai pätkää pestiä, missä päin pääkaupunkiseutua (Helsinki, Espoo, Vantaa) haluaisit työskennellä sekä millaiset työajat sinulle sopisivat. Kerro myös millainen keittiötyö on sinun vahvuutesi. Otamme sinuun välittömästi yhteyttä kun toiveidesi mukainen paikka avautuu meille hakuun.

Lisätietoja saat Go On Helsingin numerosta p. 020 779 8893 arkisin klo 9-16 välillä. Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksen alla olevasta linkistä!

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.