(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Onko ruoanvalmistus sinulle intohimo tai erinomainen asiakaspalvelu kunnia-asia? Haluaisitko työskennellä ravintola-alalla? Hyvä, jatka lukemista!

Haemme nyt useampaa organisointitaitosta KOKKIA asiakkaallemme Helsingin ja Vantaan alueelle.

Etsimme asiakkaallemme päiväkoteihin ja kouluihin osaavia ja ripeitä kokkeja. Työtä tehdään 5 henkilön tiimeissä ja päivän aikana tehdään noin 800-1000 annosta. Työ on vakituinen, kokoaikainen ja sijoittuu arkeen ma-pe klo 6-16 välille. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme sinulta ravintola-alan tuntemusta sekä alan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta. Lisäksi sinulla on asiakaspalvelulähtöinen asenne ja tunnollinen työote sekä hygieniapassi. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielekkään työn, jossa pääset kehittämään itseäsi. Saat tärkeän roolin sujuvan ruokailupalvelun toteuttamisessa sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä, saat tehtävässä mahtavan tiimin tueksesi!

Onko tämä työ juuri sitä mitä olet etsinyt? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 29.12.2019. Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi