(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020
Etsimme nyt  KOKKEJA  Tuira-Hönttämäki sekä Kaakkuri-Metsokangas alueelle Ouluun. 

ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut.


Toimit monipalvelutiimissä ja tehtävässäsi vastaat asiakaskohteesi monipuolisista keittiön tehtävistä, kuten elintarvikkeiden ja pääruoan tilaamisesta, aamu- ja välipalojen sekä lounaan lisäkkeiden valmistamisesta, tuotantokeittiöltä tulevan lounaan kuumentamisesta tai kypsentämisestä, aterioiden tarjoilusta, astiahuollosta ja ravintolan puhtaanapidosta. Oman työsi ohella ohjaat monipalvelutyöntekijöiden keittiötyötehtäviä, kuten astiahuoltoa. Työaika sijoittuu arkisin kello 6 - 16 välille ja työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Sinulla on alan koulutus ja vähintään 1-2 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja mielellään  koulu- tai päiväkotimaalimasta. Työssäsi tarvitset perus ATK-taitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt lasten ja nuorten kanssa, sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja olet tunnollinen, joustava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja joka haluaa tehdä parhaansa.
Eduksi katsotaan EA-kortti, B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002)- lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle tai viranomaiselle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.1.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -