(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Messilään
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Etsimme asiakkaallemme Messilään talvisesongiksi ammattitaitoisia ja motivoituneita


KOKKEJA.


Onko sinulla aikaisempaa kokemusta alalta ja intohimoa hyvän ruoan valmistamiseen? Onko työotteesi ripeä ja itseohjautuva, sekä asenteesi joustava ja oma-aloitteinen? Löytyykö sinulta kykyä työskennellä kiireenkin keskellä asiakaspalveluhenkisesti?


Mikäli vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö. Työ on määräaikainen kestäen talvisesongin. Ajokortti on hyödyksi, sillä julkinen liikenne kulkee Messilään harvakseltaan iltaisin ja viikonloppuisin. Edellytämme myös valmiutta työskennellä kaikilla Messilän ravintoloiden toimipisteillä.


Tarjoamme sinulle mahdollisuutta kehittyä ja edistää osaamistasi sekä rennon, ammattitaitoisen ja huumorintajuisen työporukan!


Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Elina Kokkonen p. 044 777 5100, elina.kokkonen@hpheimo.fi ja Marja Koikkalainen p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.