(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Memphis Kamppi, kesätyö
HOK-Elanto / Memphis Kamppi

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019

Töissä saa olla hauskaa! Memphis on kaupunkilainen kohtaamispaikka, houkutteleva baari ja helppo ruokailupaikka ydinkeskustassa. Tämä työpaikka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kartuttaa kokemustasi rennossa ja nuorekkaassa ilmapiirissä keskellä kaupungin sykettä.

Haemme Memphisiin nyt kolmea kokkia kesäksi.

Edellytämme, että sinulta löytyy alan koulutuksen ja/tai jonkin verran kokemusta kokin työstä. Töitä tehdään Memphisissä kovalla tahdilla, mutta ilmapiiri on päivittäisestä kiireestä huolimatta rennon letkeä. Sopiaksesi joukkoon toivommekin sinulta napakkaa asennetta työntekoon, hyvää meininkiä ja erinomaisia tiimityötaitoja.

Kuumin kesäsesonki tässä HOK-Elannon ravintolassa on kesäkuun alusta elokuun loppuun ja töitä on joustavasti vaihtelevissa vuoroissa. Osa porukasta voi aloittaa työt jo toukokuun alussa ja jatkaa töitä syyskuun puoleen väliin, töitä on tarjolla on 90h/3vko:ssa.

Muuta meinaus menoksi, hae töihin Memphisiin!

--

Tervetuloa viettämään kanssamme ravintola-alan ystävänpäiväetkoja!

Ravintola-ala on kuumempi ja trendikkäämpi kuin koskaan – ja pullollaan mahdollisuuksia!

Järjestämme ravintola-alalla työskenteleville ja alan mahdollisuuksista kiinnostuneille rennon ystäväpäivätapahtuman 14.2.2019. Tule ystäviesi kanssa tunnistamaan ja tunnustamaan rakkautesi alalle! Tsekkaa lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan: https://www.barona.fi/rakkaudesta-lajiin

--