(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Mäntsälä-Pornainen alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Onko intohimonasi ruuan valmistus ja asiakaspalvelu?


Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi kahta KOKKIA kokoaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen Mäntsälä-Pornainen alueelle.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Tehtävässä vastaat ruuan valmistuksesta ja asiakaspalvelusta kokoaikaisessa työsuhteessa palvelutaloympäristössä ja osa-aikaisessa työsuhteessa virastotaloympäristössä. Kokoaikaisessa työsuhteessa työaika sijoittuu klo 7-18 välillä arkisin ja viikonloppuisin. Työtä tehdään 10 t/pvä. Osa-aikaisessa työsuhteessa työtä tehdään klo 7-18 välillä arkisin. Tunteja tehtävässä kertyy vähintään 4 t/pvä ja 20 t/vko. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävään edellytetään koulutusta alalle sekä kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Työssäsi tarvitset lisäksi hygieniapassia, perus IT-taitoja, hyvää peruskuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä iloista asiakaspalveluasennetta.

ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa ammattitaitoasi ja edetä urallasi sekä mielenkiintoisen työn. Huolehdimme työntekijöistämme ja heidän työhyvinvoinnistaan, sitoutunut henkilökuntamme toteuttaa alan parasta palveluasennetta.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 18.8.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -