Kokkeja Levin rinneravintoihin
Oy Levi Ski Resort Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Levi Restaurantsin rinneravintolat ovat valmiina palvelemaan tunturissa liikkujaa ympäri vuoden. Kesällä olemme lähellä aktiviteetteja ja talvella mäkeä jaksaa laskea, kun välillä poikkeaa lämpimälle kaakaolle, pikkusuolaiselle tai paistattelemaan päivää aurinkoiselle terassille.

Tekipä mielesi pikaruokaa, tai nauttia pöydän ääressä pitkän kaavan mukaan, Leviltä löytyy valinnanvaraa. Löydä vatsallesi ja seurueellesi sopivin vaihtoehto, kaikki näppärästi rinteiden äärellä!

Syksy on meneillään, MUTTA on aika miettiä kuitenkin jo ensi talvikautta 2019-2020. Olisiko Sinun nyt aika ottaa askel kohti pohjoista Levitunturia ja hakeutua töihin kenties toiselle paikkakunnalle? Tarjolla on muutaman kuukauden pestejä (helmikuu-huhtikuu 2020) tai vastaavasti mahdollisuus on saada myös puolen vuoden työsopimus jo joulukuusta alkaen. Valinta ja loppupeleissä päätös on yksinomaan sinun, kerrothan miten olet käytettävissä.

Mitä osaat ja mitä haluaisit osata? Millainen persoona olet ja minkälaiseen tiimiin haluaisit / soveltuisit töihin? Onko ominta alaasi buffetkokin työt vai keskitytkö mieluummin pizzoihin vai löytyykö osaamista kenties pikaruokaravintolan puolelta. Kerro meille taustasi, niin pystymme etsimään sinulle sopivan rinneravintolan.

Rinneravintoloita on yhteensä 7 ympäri Levitunturia ja jokainen on vähän omanlaisensa "persoona".

Takaamme, että työ tulee olemaan toiminnantäyteistä, joten tiimityötaidot, tehokkuus ja kyky työskennellä kiireessä ovat avain tehtävässä onnistumiseen. Otamme avosylin vastaan sekä kokeneet konkarit että tuoreemmatkin tekijät, sillä meidän tiimissä asenne ratkaisee! Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja Suomen Lapissa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työpäiviä ja vauhdikasta menoa. Vaatimuksena työhön on täysi-ikäisyys, suomen ja englannin kielen taito kohtullinen taito ja hygieniapassi. Liitäthän työ- ja koulutodistukset hakemukseesi, niin pääsemme paremmin jyvälle osaamisestasi.

Mikäli sinulla ei ole asuntoa, niin se järjestyy puolestamme. Majoitus on maksullinen kimppa-asunto kävelymatkan päässä työpaikalta (max 2km), kuukausivuokra noin 200eur.

Päästäksesi mukaan, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille hakemusta tulemaan järjestelmän kautta, kuulemisiin!

Huomioithan, että emme ota vastaan sähköpostihakemuksia!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1301352
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (suvi.willstrom (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0504426912
  • Sijainti: Kittilä