(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Levin rinneravintoihin
Oy Levi Ski Resort Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Levi Restaurantsin rinneravintolat ovat valmiina palvelemaan tunturissa liikkujaa ympäri vuoden. Kesällä olemme lähellä aktiviteetteja ja talvella mäkeä jaksaa laskea, kun välillä poikkeaa lämpimälle kaakaolle, pikkusuolaiselle tai paistattelemaan päivää aurinkoiselle terassille.

Tekipä mielesi pikaruokaa, tai nauttia pöydän ääressä pitkän kaavan mukaan, Leviltä löytyy valinnanvaraa. Löydä vatsallesi ja seurueellesi sopivin vaihtoehto, kaikki näppärästi rinteiden äärellä!

Kesä on kuumimmillaan, MUTTA on aika miettiä kuitenkin jo ensi talvikautta 2019-2020. Olisiko Sinun nyt aika ottaa askel kohti pohjoista Levitunturia ja hakeutua töihin kenties toiselle paikkakunnalle? Tarjolla on muutaman kuukauden pestejä (helmikuu-huhtikuu 2020) tai vastaavasti mahdollisuus on saada myös puolen vuoden työsopimus jo joulukuusta alkaen. Valinta ja loppupeleissä päätös on yksinomaan sinun, kerrothan miten olet käytettävissä.

Mitä osaat ja mitä haluaisit osata? Millainen persoona olet ja minkälaiseen tiimiin haluaisit / soveltuisit töihin? Onko ominta alaasi buffetkokin työt vai keskitytkö mieluummin pizzoihin vai löytyykö osaamista kenties pikaruokaravintolan puolelta. Kerro meille taustasi, niin pystymme etsimään sinulle sopivan rinneravintolan.

Rinneravintoloita on yhteensä 7 ympäri Levitunturia ja jokainen on vähän omanlaisensa "persoona".

GONDOLIRAVINTOLA on viihtyisä rinneravintola, jonka aurinkoiselle terassille on hyvä tulla huilaamaan ja paistattelemaan päivää. Gondoliravintolasta löytyy seisova pöytä kahvilatuotteita unohtamatta. Gondoliravintola toimii myös useiden suurten tapahtumien päänäyttämönä Levi Black rinteen juurella.

Ravintola HORIZONTin löytää Eturinteen päältä. Horizont palvelee ainoastaan talvikaudella ja silloin siellä pääsee nauttimaan klassikkoleivistä ja -pizzoista.

Uudistettu CAFÉ ZERO on entinen Café Tanja ja sijaitsee aivan Levin keskustan ytimessä. Zerolla pääsee nauttimaan perinteisistä kahvilatuotteista. Zero on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

SIVAKKA on etenkin lapsiperheiden suosiossa Levin Etelärinteillä. Sivakka palvelee ainoastaan talvikaudella ja täällä pääset maistelemaan päivittäin vaihtuvaa keittolounasta, hampurilaisia tai perinteisiä pullakahveja.

Ravintola DRAIVI löytyy 6-rinteen juurelta, välittömästä golfkentän läheisyydestä. Täältä saa suun täyteen makeita ja suolaisia herkkuja buffetlounaasta kahvilatuotteisiin.

VÍNKKARI on ehkä se legendaarisin after ski paikka Levillä eturinteen juurella. Vinkkarissa tarjoillaan myös hampurilaisia ja muuta after ski -henkistä ruokaa.

PALOVARTIJA sijaitsee lähes Levin huipulla Gondoli 2000 -hissin yläasemalla. Tämä vanha, pieni ja tunnelmallinen rakennus on aito Palovartijan maja. Palovartijassa voi nauttia munkkeja sekä lämpimiä että kylmiä juotavia huikeissa tunturimaisemissa.

Takaamme, että työ tulee olemaan toiminnantäyteistä, joten tiimityötaidot, tehokkuus ja kyky työskennellä kiireessä ovat avain tehtävässä onnistumiseen. Otamme avosylin vastaan sekä kokeneet konkarit että tuoreemmatkin tekijät, sillä meidän tiimissä asenne ratkaisee! Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja Suomen Lapissa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työpäiviä ja vauhdikasta menoa. Työtunnit ovat keskimäärin 90h/3vkoon. Vaatimuksena työhön on täysi-ikäisyys, suomen ja englannin kielen taito kohtullinen taito ja hygieniapassi. Liitäthän työ- ja koulutodistukset hakemukseesi, niin pääsemme paremmin jyvälle osaamisestasi.

Mikäli sinulla ei ole asuntoa, niin se järjestyy puolestamme. Majoitus on maksullinen kimppa-asunto kävelymatkan päässä työpaikalta (max 2km), kuukausivuokra noin 200-300eur.

Päästäksesi mukaan, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille hakemusta tulemaan järjestelmän kautta, kuulemisiin!

Huomioithan, että emme ota vastaan sähköpostihakemuksia!

Parhaiten tavoitta arkisin klo 8-16.00 välillä. Sähköposti on myös hyvä yhteydenottotapa :)