(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Lapin tuntureille!
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haemme tällä hetkellä kokkeja koko Lapin alueelle! Työajankohtina voivat olla joko talvi-, kevät- tai kesäsesonki, tai miksei vaikkapa kaikki sesongit.

Voit olla joko hieman kokemusta omaava aloittelija tai voit olla jo kokenut tekijä, jolle olisi uusia haasteita luvassa pidemmäksikin aikaa! Tule kartuttamaan kokemustasi Lappiin ja nauttimaan Lapin mahtavista maisemista! Paikkoja Lapissa mm. Levillä, Ylläksellä, Rukalla ja Inarissa!

Talvisesongin työskentelyajankohta painottuu välille tammi-huhtikuu. Tarjolla myös lyhyempiä työjaksoja esim. hiihtolomien tai pääsiäisen ajalle. Kesäsesonki puolestaan on välillä touko-elokuu ja kesällä meillä on paikkoja tarjolla myös Hangossa ja Inkoossa Lapin lisäksi.

Kerro hakemustekstissäsi, milloin ja missä voisit meillä työskennellä niin etsitään sinun elämäntilanteeseesi sopiva vaihtoehto!

Toivomme sinulta ainakin:

  • koulutusta ja aikaisempaa kokemusta kokin työstä
  • halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen
  • joustavuutta – työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!
  • reipasta asennetta!

Heräsikö sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla henkilöstökonsulteillemme Jenni Imposelle (jenni.imponen@barona.fi, +358504649186) ja Suvi Willströmille (suvi.willstrom@barona.fi, +358504426912).

Tai jos olet jo täysin vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

HUOM! Huomoimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset!