(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Lapin tuntureille!
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme tällä hetkellä kokkeja koko Lapin alueelle! Työajankohtina voivat olla joko tuleva kesä-, ruska- tai talvisesonki, tai miksei vaikkapa molemmat sesongit.

Voit olla joko hieman kokemusta omaava aloittelija tai voit olla jo kokenut tekijä, jolle olisi uusia haasteita luvassa pidemmäksikin aikaa! Tule kartuttamaan kokemustasi Lappiin ja nauttimaan kesäksi/talveksi Lapin mahtavista maisemista! Paikkoja Lapissa mm. Levillä, Ylläksellä, Rukalla ja Inarissa!

Töitä on tarjolla kesäsesongille kesä-elokuun välillä. Talvisesongin työskentelyajankohta puolestaan painottuu välille marras-huhtikuu. Myös ruska-aikana on Lapissa töitä. Tarjolla myös lyhyempiä työjaksoja esim. festareiden, hiihtolomien tai pääsiäisen ajalle. Kesällä paikkoja tarjolla Lapin lisäksi nyt myös Hangossa.

Kerro hakemustekstissäsi, milloin ja missä voisit meillä työskennellä niin etsitään sinun elämäntilanteeseesi sopiva vaihtoehto!

Toivomme sinulta ainakin:

  • koulutusta ja aikaisempaa kokemusta kokin työstä
  • halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen
  • joustavuutta – työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!

... ja tietysti reipasta asennetta!

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suvi.siltala@barona.fi tai +35850 4474 677 (arkisin klo 8-16).

Tai jos olet jo täysin vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

HUOM! Huomoimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset!