(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Lapin tuntureille!
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Kyllä meitäkin kyrsis jos ei oltais Lapissa! Mutta täällä ollaan: tuntureilla, revontulten alla ja porojen parissa. Täällä paiskitaan duunia hiki hatussa ja mielettömällä meiningillä. Täällä on tilaa, vapautta ja uskomattoman hyvä jengi. Haluatko mukaan?

Haemme tällä hetkellä kokkeja koko Lapin alueelle! Voit olla joko hieman kokemusta omaava aloittelija tai voit olla jo kokenut tekijä, jolle olisi uusia haasteita luvassa pidemmäksikin aikaa! Tule kartuttamaan kokemustasi Lappiin ja nauttimaan talveksi/kesäksi Lapin mahtavista maisemista! Paikkoja Lapissa mm. Levillä, Ylläksellä, Rukalla ja Inarissa!

Töitä on tarjolla jo nyt aikaisintaan tammikuusta alkaen ja ihan vappuun asti! Tarjolla myös lyhyempiä työjaksoja esim. hiihtolomien (vko 8-10) tai pääsiäisen (19.-22.4.) ajalle. Mietimme totta kai myös jo tulevaa kesäsesonkia, joten niihinkin voit ehdottomasti jo lähettää hakemuksen! Kesällä paikkoja tarjolla Lapin lisäksi myös Hangossa, Turun saaristossa sekä Pohjois-Norjassa ja Pohjois-Ruotsissa.

Kerro hakemustekstissäsi, milloin voisit meillä työskennellä niin etsitään sinun elämäntilanteeseesi sopiva vaihtoehto!

Toivomme sinulta ainakin:

  • koulutusta ja aikaisempaa kokemusta kokin työstä
  • halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen
  • joustavuutta – työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!

... ja tietysti reipasta asennetta!

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suvi.siltala@barona.fi tai +35850 4474 677 (arkisin klo 8-16).

Tai jos olet jo täysin vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

HUOM! Huomoimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset!