(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Lahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018
Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi. Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen? Meillä pääset laittamaan koko ammattitaitosi likoon ja osallistumaan ruokatuotteiden jatkuvaan kehittämiseen yhdessä muiden kollegojesi kanssa.

Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.

Haemme nyt ammattitaitoisia KOKKEJA Lahteen.

Työssäsi valmistat monipuolisesti erilaisia lounasruokia, a la carté-annoksia ja tapahtumatarjoiluja. Rakennat maistuvia, raikkaita ja esteettisesti kauniita annoksia sekä noutopöytätuotteita. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6-20 välillä. Tehtävään sisältyy jaksottaisesti aamu-, päivä- tai iltavuoroja, sekä satunnaisia viikonloppuvuoroja. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä jo useamman vuoden ajalta, mutta halua silti kehittää ja kehittyä työssäsi edelleen. Viihdyt tehtävässä, jos olet työotteeltasi ripeä, asioita eteenpäin vievä ja innostunut persoona. Sinulla on vahva näyttö käytännön osaamisestasi sekä näitä tukeva koulutustausta. Monipuolinen ravintola-alan tuntemus erilaisista tehtävissä on eduksesi luodessasi uusia maku maailmoja keittiössämme. Odotamme valmiutta ja ennakkoluulottomuutta erilaisia työtehtäviä kohtaan. Meillä näkyy palvelualttius ja asiakaslähtöisyys joka päiväisessä työskentelyssämme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja asiantuntevan tiimin sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.4.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Birgitta Tunttunen (puh. +358405215418) arkisin klo 8-16 välillä. Voit liittää hakemukseen myös CV:n. Työtehtävä alkaa elokuussa 2018.