(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Kokkolaan (1011)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Haemme Sodexon palvelukseen uuteen tulevaan asiakkuuteemme ammattikorkeakoulu Centrian kampukselle Kokkolassa opiskelija- ja henkilöstöravintolaan ammattitaitoisia

KOKKEJA

Ravintola- ja kahvilatilat uusitaan ja remontoidaan vuoden 2018 aikana.

Ravintolassa käy päivittäin noin 800 lounasasiakasta ja lisäksi vastaamme toimipaikan tilaustarjoiluista, kokouskahvituksista ja kahvilapalveluista. Ravintolassa tulee työskentelemään 12 hengen Sodexo-tiimi.

Tehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti kaikkien lämpimien ruokien ja edustustarjoiluiden valmistaminen.   Ruuanvalmistuksen lisäksi osallistut aktiivisesti myös muihin keittiön töihin kuten mm. omavalvontaan liittyviin tehtäviin.

Odotamme

Sinulla on:

  •  kokin koulutus
  •  aikaisempaa kokemusta suurkeittiöstä ja maukkaan lounasruuan valmistamisesta itsenäisesti  reseptiikan mukaan
  •  kyky toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla

 Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Työajat sijoittuvat pääasiallisesti arkisin klo 6.00 - 15.00 välille. Palkka sopimuksen mukaan. Työ alkaa elokuussa sopimuksen mukaan.

Emme valitettavasti pysty tällä hetkellä vastaamaan lisätiedusteluihin, joten jätäthän meille sähköisen hakemuksesi.

Muuta

Haluaisitko sinä tulla mukaan uuteen Sodexo-tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme? Jos vastasit kyllä, älä epäröi jättää hakemustasi!