Kokkeja kevätsesonkiin, Lappi
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka! Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan ympäri Suomea. Paikallinen Go On tiimi on apunasi. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Onko Lapissa työskentely haaveesi? Miltäpä kuulostaisi viettää kevät tuntureiden ympäröimänä työssä, missä pääset näyttämään oman osaamisesi joka päivä?

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme Lappiin kokkeja kevätsesonkiin 2021. 

Go Onin kautta on huikea mahdollisuus päästä näyttämään parhain osaamisalueesi eri tyyppisissä asiakasyrityksissämme - miltä kuulostaisi työskentely esimerkiksi Rovaniemellä, missä palvelut ja luonto kohtaavat tai vaikkapa Pyhällä, Ylläksellä tai Saariselällä?

Kokit työskentelevät kohteesta ja aiemmasta kokemuksesta riippuen esimerkiksi ala carte-, pizza-, aamiais- tai buffetkokin tehtävissä. Edellytämme vahvaa kokemusta kokin työtehtävistä, suomen kielen taitoa, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut ja joustava työote sekä aito halu tuottaa maukkaita elämyksiä Lapin asiakkaille!

Työtä on tarjolla asiakasyritystemme tarpeiden mukaan - työtä on tarjolla viikosta muutamaan kuukauteen kohteesta riippuen. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme Majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Go Onin välille, jolloin työntekijällä on Go Onin ammattilaisten tuki ja kattavat henkilöstöedut käytettävissään koko työsuhteen ajan. Asunto järjestyy. 

Hae tehtävää jättämällä hakemus Go Onin nettisivuilla www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriasi lisäksi millaisesta ajanjaksosta olet kiinnostunut ja jos sinulla on jo toiveita keston ja sijainnin suhteen. Aloitamme haastattelut videohaastattelulla, johon tulee kutsu sähköpostilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1417131
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Inari, Kittilä, Muonio, Rovaniemi, Salla, Sodankylä