(Poistunut julkaisusta)

kokkeja kesäsesonkiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Etsimme Vuokatin luonnon kauniisiin maisemiin Kokkia kesäsesonkiin.

Hakemamme henkilö on sopeutuvainen ja hyvän huumorintajun omaava monitaituri; Pystyt yhtä taitavasti pyöräyttämään kädenkäänteessä lounaan yli 100 hengen porukalle tai loihtimaan alacarte-listalta herkkuja tilauksesta. Hakemamme henkilö on yhtä aikaa tiimipeluri, mutta pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn. Voit olla urasi alkuvaiheissa oleva kaveri tai jo timantiksi hioutunut ammattilainen, tärkeintä on oikeanlainen asenne; motivoitunut ja työnteosta syttyvä. Etsimämme henkilö haluaa tarjota ainutlaatuisen ruokailunautinnon niin lomailijoille kuin työn puolesta matkustaville.

Töitä on siis monipuolisesti eri tyyppisissä ravintoloissa, aina lounasaravintolan tarjonnasta pizzan paistamiseen sekä aamupalan teosta sporttibaarin rennonletkeään tarjontaan. Olethan mielellään taidoiltasi monipuolinen. Tehtävänkuvaukseen kuuluu luonnollisesti myös tiskaus, samoin kuin muu keittiön ylläpitosiivous. Töitä on tarjolla n. 100h / 3vkoa. Palkkaus vähintään maran tes mukaisesti, mutta todella taitavalla kaverilla on mahdollisuus myös sopimuspalkkaan. Töiden aloitus on kesäkuussa ja kesto syyskuulle.

Näkisitkö itsesi viettämässä kesää mahtavassa Vuokatissa monine harrastusmahdollisuuksineen tässä monipuolisessa tehtävässä? Hae tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta ja varmistat paikan itsellesi! Mikäli olet innostunut lähtemään Vuokattiin viettämään elämyksellistä kesää, mutta asut vielä toisella paikkakunnalla, ei hätää! Me voimme auttaa sinua asunnon hankkimisessa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 rekrytointivastaava Tea Södö, p. 044 - 412 4782 tai tea.sodo@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.