(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja kesäsesonkiin
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

KOKKEJA KESÄSESONKIIN

Oletko jo ehkä alan kokenut konkari tai ammatillista matkaasi vasta aloitteleva tulevaisuuden huippuosaaja? Haemme nyt ala carte kokkeja kesän sesonkiin Aurajoen rannoille. Työ on monipuolista ja mukavaa, hyvällä tiimillä toteutettua keittiötyötä, jossa hyvän asenteen omaavalle tekijälle on tarjolla reilusti tunteja. Työ painottuu kesään, mutta omalla työllään voi vaikuttaa paljon työn jatkomahdollisuuksiinkin. 

Työ sopii hyvin niin vastavalmistuneelle, opiskelijalle kesälomaksi kuin lisätienestejä kaipaavalle jo alan vesissä keitetylle keittiön ammattilaiselle. Kesätyöt ovat toimineet ovena ammattimaailmaan monelle uranuurtajalle, miksei siis sinullekin

Tehtävään valittavalla tulee olla jo hieman kokemusta vastaavista työtehtävistä, halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä sekä lämminhenkinen ja asiakasta kunnioittava työote. Erityisruokavalioiden tuntemus katsotaan eduksi.

Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, aktiivista työotetta ja rohkeaa otetta keskusteluun ja työn kehittämiseen.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä kesätyöt menevät nyt nopeasti.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja työstä antaa arkisin: Anniina Salonen p. 050 3511 811 anniina.salonen@rekrydiili.fi