(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja kesäsesonkiin, Siipiravintola Hook (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on trendikäs, menestyskonseptin omaava siipiravintola. Haemme nyt asiakkaamme Tampereen ravintolaan hyviä ja työstään kiinnostuneita

KOKKEJA KESÄSESONKIIN 2018

Hook tarjoaa asiakkailleen mm. maistuvia siipiä, hampurilaisia sekä erilaisia lisukkeita. Kesäsesongin tehtäviin kuuluvat ruuan esivalmistelu, kastikkeiden ja lisukkeiden valmistus sekä muut keittiön tehtävät. Pystyt työskentelemään paineen alla sekä yksin että yhdessä ja omistat hygieniapassin sekä kokemusta kokin tehtävistä. Etsimme iloisia ja oma-aloitteisia henkilöitä, jotka ovat valmiita tarpeen tullen myös joustamaan työajoissa ja työtehtävissä.

Kysessä on määräaikainen kesätyö ja tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia paikkoja. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukeväästä/alkukesästä, joten ilmoitathan hakemuksessasi, mistä päivästä alkaen olet käytettävissä. Harjoitusvuoroja saattaa olla jo kevättalven aikana.

Mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työpaikasta, laita viipymättä hakemuksesi ansioluettelon kera tulemaan osoitteessa www.alenconsulting.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä hr-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 040 572 7731.