Kokkeja kesän festareille
Helsingin Rock and Roll Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Voit lopettaa etsinnät, maailman paras kesätyö on tässä: haemme KOKKEJA töihin kesän festareille.

Kierrä kanssamme Tuska, Provinssi, Ruisrock, Pori Jazz ja Ed Sheeranin keikat Malmin lentokentällä. Helsingin Rock and Roll Oy järjestää pääkaupunkiseudulta kuljetukset kohteisiin sekä majoitukset Provinssin, Pori Jazzin ja Ruisrockin osalta. Voit olla mukana koko kiertueen tai osallistua vain osaan festareista. Tärkeintä on, että saamme sinut mukaan tähän ainutlaatuiseen tiimiin!

Lähde mukaamme ja voit olla varma, että pääset käsiksi urakkaan, jossa duunia paiskitaan olan takaa, hymylihakset ovat kovilla ja musiikki raikaa. Työskentelet osana lyömätöntä tiimiä, joka vastaa kesän vetävimpien festareiden ruokapuolesta. Suurin osa työstä sijoittuu festarialueiden pikaruokapisteille, mutta tehtävää on tarjolla myös à la carte -ravintoloissa ja keskuskeittiöllä.

Loistaaksesi tässä duunissa tarvitset ennen kaikkea rautaista asennetta, turnauskestävyyttä, asiakaspalveluhenkeä aitoa yhteistyötaitoa ja täysi-ikäisyyttä. Lisäksi edellytämme, että sinulta löytyy joko valmis kokin koulutus tai olet juuri valmistumassa ja vähintään ripaus aiempaa työkokemusta. Pakkaa mukaan myös hygieniapassi ja salmonellatodistus sekä suomen tai englannin kielen taito, niin olet valmis tähän ainutkertaiseen työkiertueeseen.

Hyppää remmiin lähettämällä hakemuksesi pian!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Salmonellatodistus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253843
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: +3584578815087
  • Sijainti: Helsinki