(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja kesän festareille
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Voit lopettaa etsinnät, maailman paras kesätyö on tässä: haemme KOKKEJA töihin kesän festareille.

Kierrä kanssamme Sideways, Tuska, Provinssi, Ruisrock, Pori Jazz ja Cheekin jäähyväiskeikka. Helsingin Rock and Roll Oy järjestää pääkaupunkiseudulta kuljetukset kohteisiin sekä majoitukset Provinssin, Pori Jazzin ja Ruisrockin osalta. Voit olla mukana koko kiertueen tai osallistua vain osaan festareista. Tärkeintä on, että saamme sinut mukaan tähän ainutlaatuiseen tiimiin!

Lähde mukaamme ja voit olla varma, että pääset käsiksi urakkaan, jossa duunia paiskitaan olan takaa, hymylihakset ovat kovilla ja musiikki raikaa. Työskentelet osana lyömätöntä tiimiä, joka vastaa kesän vetävimpien festareiden ruokapuolesta. Suurin osa työstä sijoittuu festarialueiden pikaruokapisteille, mutta tehtävää on tarjolla myös à la carte -ravintoloissa ja keskuskeittiöllä.

Loistaaksesi tässä duunissa tarvitset ennen kaikkea rautaista asennetta, turnauskestävyyttä, asiakaspalveluhenkeä ja aitoa yhteistyötaitoa. Lisäksi edellytämme, että sinulta löytyy joko valmis kokin koulutus tai olet juuri valmistumassa ja vähintään ripaus aiempaa työkokemusta. Pakkaa mukaan myös hygieniapassi ja salmonellatodistus sekä suomen tai englannin kielen taito, niin olet valmis tähän ainutkertaiseen työkiertueeseen.

Hyppää remmiin lähettämällä hakemuksesi pian!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Salmonellatodistus