(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja kesäksi Ranta-Aittaan Porvooseen!
Oy Borgå Smakboden Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Ravintola Ranta-Aitta tarjoaa Vanhan Porvoon tuoreimmat uudet maut! Uudet ruokaideat yhdistettynä historiallisiin aittarakennuksiin luovat ainutlaatuisen tunnelman. Jokivarren idyllisissä maisemissa on täydellistä nauttia ruoasta ja juomasta perheen ja ystävien seurassa. Ravintola aukeaa huhtikuussa ja on auki viikon jokaisena päivänä aina syyskuuhun asti.

Mitä Ranta-Aitta tarjoaa sinulle

Nyt on tarjolla mahdollisuus oppia japanilaisen keittiön saloja sekä saada mahtavaa oppia ja tuntemusta juomista ja ruuista. Sen lisäksi Ranta-Aitta tarjoaa aivan ihanan hektisen paikan Porvoon vanhassa kaupungissa, paikan missä mikään päivä ei ole samanlainen. Edellinen kesä oli ensimmäinen sesonki Ranta-Aitassa ja tänä vuonna ravintoloitsijat haluavat tehdä siitä edellistäkin hienomman, mutta he tarvitsevat siihen loistavan tiimin ympärille.

Tarjolla on myös tietysti reilu korvaus tehdystä työstä. Mikäli kesä Porvoossa kuulostaa sinusta hyvälle idealle, anna kuulua itsestäsi ja laita hakemusta tulemaan!

Mitä toivoisimme sinulta

Hymyä, joka ei sammu kaatosateenkaan iskiessä.

Asennetta tehdä työtä kivan porukan kanssa

Hygieniapassia sekä negatiivistä salmonellatodistusta.

Työ sopii myös hyvin opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle. Työaika sijoittuu klo 10-00 väliin. Haemme työntekijöitä työsuhteisiin, jotka alkavat huhti-, touko- ja kesäkuussa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, ja henkilöt tulevat työllistymään Baronan kautta työsuhteeseen kesän ajaksi. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona HR-konsultti Teppo Säkkinen.