(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja kesäksi Porvooseen Bistro Sinneen
Nordic ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

“Let food be thy medicine”

Bistro Sinne – se alkuperäinen lähiruokaravintola Porvoossa etsii joukkoonsa kokkeja kesäksi!
Bistro Sinne avasi ovensa vuonna 2012 ja siitä asti ravintola on saavuttanut suosiota niin paikallisten kuin kauempaakin saapuvien matkailijoiden keskuudessa. Hippokrateen lausahdus ”Olkoon ruoka lääkkeesi” näkyy olennaisena osana ravintolan ruokafilosofiaa. Lähiruoan ja pientuottajien esiin nostaminen on olennainen osa Sinneä, unohtamatta ravintolan laadukkaita juomatuotteita, sekä ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua.

WE WANT YOU FOR SUMMER!

Haku Sinnen himottuihin kesätyöpaikkoihin alkaa nyt!

Bistro Sinne etsii täydennystä huikeaan keittiöhenkilökuntaansa kesäkaudelle 2020.

Oletko positiivinen tyyppi, jolta löytyy jo jonkin verran kokemusta kattiloiden pyörittelemisestä? Viihdyt tiiviissä työporukassa, mutta janoat vastuuta ja hoidat hommat itsenäisesti kiireenkin keskellä.

Sinne on tunnettu lähi- ja villiruoasta. Sesongit ovat vahvassa roolissa ja tähtäin on aina huippulaadussa. Uusilta tulijoilta edellytämme samaa, sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta ja hygieniapassia. Paineensietokyky ja joustavuus on plussaa (pystyt tarvittaessa tekemään pitkääkin päivää).

Mikäli kesä Porvoossa huippupaikassa kiinnostaa, laita ihmeessä ripeästi hakemusta tulemaan!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa ja työllistyt kesäksi Baronan työntekijäksi. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona HR-konsultti Teppo Säkkinen.