Kokkeja kesäksi Ouluun
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Kesä ja kärpäset tulee. Kotimaan matkailu kukoistaa jälleen tulevana kesänä. Näin ollen töitä olisi tarjolla monipuolisesti. Asiakaillamme on Oulun alueella tarvetta eri taitotason kokeille. Eli olitpa sitten vasta valmistuva tai jo kokenut kehäkettu niin laita hakemusta tulemaan. Kerron mielelläni lisää haastattelun merkeissä.

Vaatimuksena on alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Suomenkielen taito on välttämätön. Reipas ja iloinen asenne kuitenkin on se kaikkein tärkein. Sillä se kesä taittuu hienosti ja nautit työnteosta kauttamme koko kesän. 

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät elokuulle saakka. Työ on keikkatyötä ja osalle on myös pysyvämpää jokapäiväistä työtä tarjolla. Palkkaus on Tes/sopimuksen mukaan.

Haethan vain hakuilmoituksen kautta, ja muistathan liittää cv:n.

Lisätietoja: Ilari Kesti 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466272
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu