Kokkeja kesäksi Ähtäri Zoo/Hotelli Mesikämmen
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Onko kesän työsuunnitelmat vielä auki? Haluatko töihin kohteeseen joka tarjoaa reilusti töitä säästä riippumatta?

Ähtäri Zoo ja Pandat odottavat sinua! Ähtärin eläinpuisto sekä siellä sijaitsevat kahvilat ja Hotelli Mesikämmen herkullisine A`la carte listoineen saavat vieraat viihtymään täällä upean luonnon helmassa. 

Etsimme nyt kokkeja tulevaan kiireiseen kesäsesonkiin. 

Työtä on tarjolla alueen kahviloissa ja hotellin A`la carte ravintolassa. Unohtamatta leirintäalueen herkullista pizzeriaa. Eli tarjolla on työtä monen tasoiselle kokille.

Vaatimuksena on alan koulutus. Työkokemus katsotaan eduksi. Kuitenkin oikea alasta kiinnostunut ja oma aloitteinen asenne on kaikkein tärkeintä. Reipasta mieltä ja hyvät sosiaaliset taidot jotta tulee toimeen muiden kanssa. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia kesä työtä tehden, keskellä mahtavaa luontoa. Ja kuitenkin vain pienen matkan päässä Jyväskylästä. Tämä kohde ei ole säästä riippuvainen kuten esim: rannikkokohteet. Näin ollen asiakkaita on aina. Eteenkin nyt korona aikana, Suomen sisäinen matkailu on kasvanut ja se tulee ensi kesänä vain kasvamaan entisestään. 

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulun kautta ja saa kaiken tuen ja avun koko meillä työllistymisen ajan. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan työstäsi. Majoitus löytyy huokeaan hintaan. Palkkaus on sopimuksen mukaan eli yli tessin palkan. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät elo-syyskuuhun saakka. Tarjolla eri pituisia työsuhteita. 

Lisätietoja ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Laitathan hakemuksen hakuilmoituksen kautta.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545476
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Ähtäri