Kokkeja kesäksi 2020, Naantali
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Naantali ja Suomen kesä houkuttelevat lomalaisia nauttimaan lukuisista ravintoloista ja tapahtumista meren rannalla! Nyt sinulla on mahdollisuus kokea Naantalin kesä ja aurinko työnteon ohessa!

Etsimme asiakkaallemme kokkeja, joilla on aiempaa kokemusta työstä erityisesti aamupalan, à la carten tai buffetruuan valmistuksesta. Palkkaamme myös useita pizzakokkeja ja leipurin Naantalin kohteisiin.

Omaat positiivisen työskentelyasenteen ja ajoittaisesta kiireestä huolimatta langat pysyvät käsissäsi. Ymmärrät laadun merkityksen lopputuotteessa sekä haluat olla mukana luomassa asiakkaille ikimuistoisia ja laadukkaita palvelukokemuksia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa ja kestää elo- tai syyskuun loppuun saakka. Tärkeää on, että pystyt sitoutumaan työhösi koko kesäksi. Työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan keskimäärin 90 h /3 viikkoa. Mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön tai vaihtoehtoisesti osa-aikaiseen työhön.

Valitut henkilöt työllistyvät sopimuksen mukaan Sunborn Saga Oy:n Naantalissa sijaitseviin ravintoloihin, joihin kuuluvat Naantalin Kylpylän ravintolat Le Soleil, Tammikellari ja Sunborn Bakery sekä Naantalin Kaivohuone ja Ravintola Snickari.


Edellytämme sinulta

Soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
Hyvää asennetta työntekoon ja otetta itsenäiseen työhön
Oma-aloitteisuutta sekä vahvaa organisointikykyä
Hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

Töitä oman kiinnostuksesi, osaamisesi ja elämäntilanteesi mukaan
Mahdollisuuden myös esimiestehtäviin ja vakituiseen työhön
Sunbornin työsuhde-etuja
Mahdollisuuden kimppamajoitukseen Naantalin kylpylän huoneistohotellissa


Arvostamme

Englannin kielitaito


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Annika Järvinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
045 78815696, annika.jarvinen@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot