(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja kesäkaudeksi
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Haemme kesäkaudeksi Päijät-Hämeeseen

KOKKEJA

Haussa on kokkeja á la carte -ravintolaan,lounasravintolaan, Lahden satamaan sekä streetfood -kärrylle.

Odotamme tekijältä ammattitaitoa kokin tehtävistä. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme asennetta sekä kykyä oppia nopeasti uutta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti kiireessäkin, olet ripeä ja reipas.

Keittiökielenä on pääsääntöisesti suomi, reseptiikan ymmärtäminen suomeksi on vähimmäisvaatimus.

Tarvittaessa olet valmis työskentelemään useissa eri ravintoloissa, asiakkaamme tarpeiden mukaan. Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti, jopa lyhyehköllä varoitusajalla. Työt alkavat joustavasti huhti-toukokuussa ja jatkuvat elo-syyskuulle, jatko muissa asiakasravintoloissamme on mahdollinen tämänkin jälkeen.

Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse miia.ortju@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä ja milloin voit aloittaa. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä sopivien hakijoiden kanssa.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.