(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja kesäkaudeksi Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haemme kesäkaudeksi Helsingin alueelle

KOKKEJA

Haussa on kokkeja á la carte -ravintolaan, lounasravintolaan sekä streetfood -kärrylle.

Odotamme hakijoilta ammattitaitoa kokin tehtävistä. Kuitenkin laajaa työkokemusta tärkeämpänä pidämme asennetta sekä kykyä oppia nopeasti uutta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti kiireessäkin, olet ripeä ja reipas.

Keittiökielenä on pääsääntöisesti suomi, reseptiikan ymmärtäminen suomeksi on vähimmäisvaatimus.

Keikkakokkina olet valmis työskentelemään useissa eri ravintoloissa, asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti, jopa lyhyehköllä varoitusajalla. Työt alkavat joustavasti huhti-toukokuussa ja jatkuvat elo-syyskuulle, jatko muissa asiakasravintoloissamme on mahdollinen tämänkin jälkeen.

Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse piritta.koskinen@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä, milloin voit aloittaa sekä palkkapyyntösi. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä sopivien hakijoiden kanssa.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.