Kokkeja Jyväskylään horeca21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Oletko ravintola-alan ammattilainen? Nautitko keittiön hennosta lämmöstä?

Ethän pelkää bongikoneen raksutusta?

 

Haussa olisi reippaita ja kiirettä pelkäämättömiä kokkeja Jyväskylän ja Keski-Suomen alueelle etenkin kesäsesonkiin. Halutessasi voit keikkailla koko kesän ja lisäksi tarjoamme min. 60-90h/3vko työsopimuksia sekä mahdollisuuden jatkotyöllistyä syksyllä. Voit olla jo karaistunut keittäjä tai sitten tuoreempaa sukupolvea, kunhan sinulla olisi jo alan kokemusta tai kokin koulutus. Hyvä huumorintaju ja paineensietokyky ovat mieletön plussa.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle töitä rennossa ja mielekkäässä työympäristössä, jossa pääset kehittämään itseäsi ja ammatillista osaamistasi. Tässä työssä yksikään päivä ei ole samanlainen, sillä työssä pääset osallistumaan monipuolisesti niin lounaan, a'la carten kuin erilaisten tilausten valmisteluun.

***

Mitä toivomme sinulta?

Etsimämme henkilö on joustava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja viihdyt keittiössä kuin kotonasi. Sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja olet innokas oppimaan uutta sekä kehittämään taitojasi.

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 31.5.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille.

***

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Samu Turunen

HR-harjoittelija

samu.turunen@eezy.fi

puh. 0505175587

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450435
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä