(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Jyväskylään (Haku päättynyt)
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Oletko ravintola-alan ammattilainen? Nautitko keittiön hennosta lämmöstä?

Ethän pelkää bongikoneen raksutusta?

"Voi on aina voita." - Suomalainen sananparsi

 

Haussa olisi reippaita ja kiirettä pelkäämättömiä kokkeja Jyväskylän ja Keski-Suomen alueelle. Voit olla jo karaistunut keittäjä tai sitten tuoreempaa sukupolvea, kunhan sinulla olisi jo muutamat misat tehtynä ja annokset nostettuna. Hyvä huumorintaju ja paineensietokyky ovat mieletön plussa. Mitä enemmän, sitä enemmän!

 

Onhan sinulla:

  • Kokemusta kokin tehtävistä / Alan koulutus
  • Hygieniapassi
  • Reipas asenne
  • Palava halu kehittyä

 

Töitä on tarjolla lähinnä keikkaluontoisesti, mutta mahdollisuuksien mukaan töitä voidaan tarjota myös pidempiaikaisesti. Tämä on oiva pesti myös opiskelijalle!

Palkkaus MaRaVa TES tai sopimuksen mukaan.

Voit hakea tästä suoraan http://smile2.likeit.fi/apply/146837130, täytä lomakkeen tiedot huolellisesti ja liitä matkaan CV. Tsekkailemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme hakijoita haastatteluun sopivien henkilöiden osuessa kohdalle.

 

Lisätietoja saat Ruuskan Metulta merja.ruuska@eezy.fi

 

www.eezygroup.fi

 

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

 

Lisätietoja: www.eezy.fi