(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Juvenes-ravintoloihin
JUVENES OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020

Hei huipputyyppi! Haemme Vaasan kampusalueen Juvenes-ravintoloihin kahta ammattitaitoista ja ahkeraa kokkia , Haluaisitko sinä olla osaa tätä superjengiä? Työt alkavat elokuun lopussa ja kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde. Työhön sisältyy lounasruokien valmistusta, buffan täyttämistä ja tietenkin keittiön siisteyden huolehtimista. Tämä mahtava työympäristö on vaihteleva ja positiivisuutta täynnä!
Vähintään toisella kokeista tulisi kondiittoritaidot/aiempaa leimpomiskokemusta sekä visuaalista silmää maukkaiden tuotteiden valmistukseen.

Toivomme että sinä olet huumorintajuinen ja valmis työskentelemään (välillä myös lauantaisin) monipuoleisessa tehtävässä ja työympäristössä, onhan sinulla myös reipas asenne! Edellytämme sinulta kokin ammattitutkintoa tai vähintään vuoden kokemusta kokin työtehtävistä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta, sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Miksi sinun kannattaisi tähän hakea? Juvenes tarjoaa sinulle kiinnostavan ja haastavan työpaikan ja mahdollisuuden kehittyä urallasi kasvavassa yrityksessä. He tarjoavat myös henkilökunnalleen hyvät henkilökuntaedut.

Oletko etsimämme henkilö? Hae jo tänään, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Mikäli sinulla on hallussa kondiittoritaidot/aiempaa leimpomiskokemusta ja visuaalista silmää tuotteille voit olla askeleen edellä tässä haussa.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti video- tai puhelinhaastatteluina.

Lisätietoja tehtävään arkisin 8-16