(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja ja tarjoilijoita TeaHouse of Wehmaisiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haemme asiakkaallemme Juvan Wehmaisiin kokkeja ja tarjoilijoita teehuoneelle.

 

TeaHouse of Wehmais

Suomen ainoa englantilainen teehuone, TeaHouse of Wehmais toimii Juvalla Wehmaan kartanon pihapiirissä. Tunnelmallisella teehuoneellamme asiakas pääsee nauttimaan erilaisista teekattauksista ja yli 100 teen valikoimasta. Kaikki tarjoiltavamme valmistetaan alusta loppuun saakka itse, laadukkaita ja paikallisia raaka-aineita hyödyntäen.

Kesäaikaan TeaHouse of Wehmais on avoinna päivittäin, arkisin klo 11-18 ja viikonloppuisin 11-17. Teehuoneen lisäksi samassa rakennuksessa toimivat TeeBaari ja Sali Ylinen sekä Wehmais Deli&Deco - herkku- ja sisustusliike palvelevat asiakkaita, jonka lisäksi pihapiirin ruusupuutarha houkuttelee vieraita nauttimaan virvokkeita.

TeaHouse Of Wehmais on palkittu osana Saimaa Gastronomy -verkostoa vuoden 2019 parhaaksi ruokamatkailukohteeksi.

Lue lisää: https://teahouse.fi/

Etsimme kesäksi tiimiimme leipuri-kokkeja ja leipuri-kondiittoreita sekä tarjoilijoita luomaan asiakkaillemme ainutlaatuisia tee-elämyksiä ja vahvistamaan loistavaa tiimiä.

Haluatko sinä olla luomassa elämyksiä ainutlaatuisessa ja uniikissa työympäristössä?

Mitä odotamme sinulta?

Leipuri-kokki ja leipuri-kondiittori
Odotamme, että sinulla on leipurin, kokin tai kondiittorin koulutus, jonka lisäksi arvostamme aiempaa työkokemusta alalta. Koska menumme koostuu pitkälti erilaisista leivontatuotteista, tulee sinun hallita sekä makeiden että suolaisten leivonta. Toivomme, että olet hyvä tiimipelaaja ja siedät kiirettä. Arvostamme myös innovatiivisuutta, sillä haluamme jatkuvasti kehittää tuotevalikoimaamme.

 

Tarjoilija
Odotamme sinulta iloista ja reipasta asennetta sekä vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä. Toivomme, että ymmärrät joustavuuden merkityksen työelämässä, etkä säikähdä kiirettä vaan omaat hyvän stressinsietokyvyn. Aiempi kokemus tarjoilutehtävistä sekä matkailu- ja ravitsemusalan koulutus ovat eduksi, mutta perehdytämme työtehtävään kattavasti.

 

Työ painottuu kesäsesonkiin touko-elokuulle, mutta myös sen jälkeen on mahdollista työskennellä osa-aikaisesti. Hygieniapassi vaaditaan, anniskelupassi ja kielitaito sekä kassakokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme määräaikaisen sopimuksen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä sekä Mara TES mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta, alustavat haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana. Tarvittaessa avustamme sinua kalustetun asunnon vuokraamisessa paikkakunnalta työsuhteen ajalle.

Lisätietoja tehtävistä antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.