(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja ja tarjoilijoita kesäravintolaan
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Mahtavan meheviä burgereita, upeat terassi joen rannalla, laadukaat raaka-aineet ja huippufiilis – näistä rakennetaan kesän uusin ja edistyksellisin ravintola Joensuuhun!

Ennenkuin ravintolan maine kiirii ääntä nopeampaa, tarvitsemme luonnollisesti työntekijöitä asiakkaallemme sekä salin että keittiön puolelle. 

Tämä työpaikka tarjoaa sinulle jotain, mitä harva pääsee kokemaan. Ennen kaikkea saat olla osa kasvavaa huipputiimiä. Paineensietokyky ja positiivisuus on se mitä haluamme löytyvän kaikilta työntekijöiltämme. Omaat jo työkokemusta ravintola-alalta, sillä se yhdistettynä loistavaan asenteeseen, tulet pärjäämään kiireisessä kesäravintolassa. Sinulta löytyy sekä hygienia- että anniskelupassi. Työt alkavat toukokuussa ja jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. 

Tarjoilijana  valmistat raikkaita juomasekoituksia ja tarjoilet burgereita sekä salaatteja, jotka on tehty tuoreista raaka-aineista. Tärkein tehtäväsi on kuitenkin asiakkaan kohtaaminen; teet hänen vierailustaan erityisen mieleenpainuvan ja mukavan omalla olemuksellasi sekä huolenpidollasi. Otat aurinkoisella asenteella tilaukset vastaan tiskiltä ja viet kokin valmistamat annokset pöytään. Huolehdit asiakkaiden lisäksi ravintolan siisteydestä ja omalla panoksellasi pidät yllä hyvää tiimihenkeä.

Keittiön puolella valmistat laadukkaita burgereita, salaatteja ja jälkiruokia tuoreista lähialueiden raaka-aineista. Seisot tuotteittesi takana ja valvot, että jokainen annos on sitä, mitä on sovittu. Työskentely on joukkuepeliä ja siellä, jos missä tarvitaan asennetta. Aamut alkavat misaamisella ja ovien avaamisen jälkeen täytät asiakkaiden toiveet, pidät keittiön siistinä sekä varmistat varastokierron kulkua. Keittiö on avoin ja tulet myös kohtaamaan asiakkaita ruuanvalmistuksen ohella, joten hymyn tulee pysyä leveänä tilanteessa kuin tilanteessa. 

Palkkaus sopimuksen mukaan, kuten työn aloitus ja kestokin.

Jos sinulla on kesäsuunnitelmat vielä auki ja reipas asenne, niin laita hakemusta tulemaan alla olevaan linkkiin!

http://smile2.likeit.fi/apply/117461690

Lisätietoja:

Laura Änkilä

044 7156156

Eezy Henkilöstöpalvelut

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.