Kokkeja ja tarjoilijoita kesäksi Ouluun, horeca21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Kesä 2021 koittaa ja sitä myötä kansa suunnistaa janoisena sekä nälkäisenä kohti kaupungin kuumia menoja.

Haemme asiakkaillemme Oulun seudulle säkenöiviä hymyjä ja nopeita käsipareja. Tarvitsemme riveihimme ravintola-alan konkareita sekä tulevaisuuden tähtiä. Tarjolla on töitä tilausravintoloissa, pubeissa, ala carte-ravintoloissa sekä kesän polttavissa tapahtumissa. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti ja työaika painottuu iltoihin.

Sali ja baari

Haemme ravintoloiden asiakaspintaan tarjoilija, baaritarjoilijoita, juhlapalvelutarjoilijoita, saliapulaisia ja blokkareita. Työt keskittyvät à la carte-ravintoloiden ja baaritiskien paremmalle puolella. Etsimämme tarjoilijat hallitsevat supliikit small talk-taidot, kykyä selviytyä hektisessä menossa ja aitoa halua tuottaa asiakkaille elämyksellisiä hetkiä. Saliapulaisilta ja blokkareilta odotamme rohkeutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Keittiö

Keittiön kuumaan sykkeeseen haemme kokkeja, keittiöapulaisia ja tiskareita. Etsimme keittiöalan kuningattaria ja kuninkaita, joille tiimityön tärkeys ei ole pelkästään sanahelinää. Kokeilta odotamme alan koulutusta tai alalla opiskelua. Keittiöapulaisille ja tiskareille tärkeää on nopeat kädet ja halu olla osana toimivaa keittiötiimiä.

Vaadimme kaikilta työntekijöiltämme voimassa olevaa hygieniapassia. Anniskelupassi takataskussa parantaa mahdollisuuksiasi, joten sekin kannattaa hankkia, mikäli et sitä vielä omista.

Laita hakemusta sisään ja ilmianna myös kaverisi, serkkusi tai kumminkaimansiskosi.

Hakemukset toivomme alla olevan linkin kautta:

http://smile2.likeit.fi/apply/181830569

Yhteystiedot:

Lasse Andersen

+35844 361 8166

lasse.andersen@eezy.fi

Antti Suvanto

+35845 654 4411

antti.suvanto@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422320
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 8.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu