(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja ja tarjoilijoita CMB Ravintolat Oy:lle
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019
CMB Ravintolat Oy -ravintolaryhmään kuuluu Lahden talousalueella ravintolat Santa Fé, Jackalope, Bar Loosister, Santa Fé Express sekä lisäksi Lahden matkustajasatamassa ravintolalaivat Kaunis Veera ja Ilona. CMB Ravintolat tarjoaa innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön monipuolisissa ravintoloissaan. Lue lisää: www.cmb.fi.

Haemme CMB Ravintoloiden eri toimipisteisiin Lahteen KOKKEJA JA TARJOILIJOITA erimittaisiin työsuhteisiin.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, myös ravintola-alan koulutus on ehdottomasti eduksesi. Ensisijaisen tärkeää on aito motivaatio ja kiinnostus alaa kohtaan.

Työskentelyotteeltasi olet tehokas ja ripeä, kiire ja paine eivät saa sinua häkeltymään. Olet tiimipelaaja, mutta hallitset myös itsenäiset työtehtävät. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan niin kokoaikaisia, osa-aikaisia, keikkaluontoisia ja sesonkitöitä. Kerro siis hakemuksessasi, millainen työtilanne sinulla on; etsitkö osa-aikaista vai kokoaikaista työtä ja missä toimipisteessä työskentely kiinnostaisi sinua ensisijaisesti. Tehtävässä on hyvä mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, otathan yhteyttä niin kerromme mielellään tehtävästä lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 0447680860.