Voit hakea tätä työpaikkaa osoitteessa https://uracompassilla.fi/jobs/205105-kokkeja-ja-kylmakoita-helsingin-messukeskukseen
- Ilmoituksen julkaisupäivä 27.7.2022
- Tehtäväalue
- Työsuhde Muu
- Työn tyyppi Muu
- Sijainti
Liity maineikkaaseen ammattilaistiimiimme Helsingin Messukeskuksen ravintoloissa osoitteessa Messuaukio 1, 00520 Helsinki. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Pasilan juna-aseman vieressä.
Messukeskuksen ravintolamaailmaan kuuluu 21 erilaista ravintolaa ja kahvilaa, joissa on yhteensä lähes 4600 asiakaspaikkaa. Ravintoloiden monipuolinen toiminta koostuu mm kahviloista, teemaravintoloista, baareista ja hotelliaamiaisista sekä kokouslounaista ja -kahvituksista, a la carte-toiminnasta sekä erilaisista cocktail- ja asiakastilaisuuksista sekä parhaimmillaan tuhansien vieraiden banquet-illallisista.
Tiimimme koostuu mukavista eri-ikäisistä ammattilaisista. Tiimityö on meille tärkeää ja luonnollista. Nyt etsimme joukkoomme vaihteleviin työtehtäviin tarttuvia iloisia ja idearikkaita sekä asiakaspalveluhenkisiä työkavereita.
Laatu on intohimona tehtävässäsi, mikä näistä rooleista herättää sinun kiinnostuksesi?
A la carte kokki, Ravintola Platta. Valmistat herkullisia a la carte annoksia Plattan avokeittiössä. Nautit ruoanvalmistuksesta ja asiakaspalvelusta. Osallistut myös lounasbuffetruokien valmistukseen ja tarvittaessa myös muihin keittiön työtehtäviin. Työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.
Kokki, edustus- ja kokouskeittiö. Valmistat herkullista buffetruokaa Messukeskuksen pääkeittiössä. Sinulla on jo entuudestaan kokemusta isojen määrien valmistamisesta. Työ edellyttää myös jonkinlaista dieettiosaamista. Kiinnostus herkullisia kasvislounasruokia kohtaan katsotaan eduksi. Työskentelet tarvittaessa myös muissa Messukeskuksen keittiöpisteissä. Työajat vaihtelevat messujen ja tapahtumien mukaan.
Aamiaiskokki. Valmistat hotellimme aamiaiset Messukeskuksen pääkeittiössä. Sinulla on entuudestaan kokemusta isojen määrien valmistamisesta. Aamiaispöydän täyttäminen salin kanssa kuuluu myös työtehtäviisi. Asiakasmäärät vaihtelevat suuresti Messukeskuksen tapahtumien mukaan. Työajat ovat pääosin aamuisin klo 6–13.30 kaikkina viikonpäiviä.
Kokki, Eat&Meet lounasravintola. Valmistat herkullista buffetruokaa Messukeskuksen lounasravintolassa. Sinulla on jo entuudestaan kokemusta isojen määrien valmistamisesta. Työ edellyttää myös jonkinlaista dieettiosaamista. Kiinnostus herkullisia kasvislounasruokia kohtaan katsotaan eduksi. Työskentelet tarvittaessa myös muissa Messukeskuksen keittiöpisteissä. Työajat vaihtelevat messujen ja tapahtumien mukaan.
Kylmäkkö, Eat&Meet lounasravintola. Valmistat herkullisen salaattipöydän ja vitriini tuotteet Messukeskuksen lounasravintolassa. Sinulla on jo entuudestaan kokemusta isojen määrien valmistamisesta. Työ edellyttää myös jonkinlaista dieettiosaamista. Kiinnostus herkullisia kasvislounasruokia kohtaan katsotaan eduksi. Työskentelet tarvittaessa myös muissa Messukeskuksen keittiöpisteissä. Työajat vaihtelevat messujen ja tapahtumien mukaan.
Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaikaisia. Työt alkavat syyskuussa 2022 tai sopimuksen mukaan.
Miksi compassilaiseksi?
Meille compassilaisille rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus on tekemisen ydin! Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten compassilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.
Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?
Pidämme tärkeänä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet herkullisen ruuan ammattilainen, omaat kauniin käden jäljen sekä tuotteiden houkuttelevan esillelaiton. Joustavuus työajoissa ei ole este työllesi. Sujahdat joukkoon kuin joukkoon erilaisten asiakkaidemme ja yritysten kanssa. Eikä sormi mene suuhun kiireenkään keskellä ja uusien tilanteiden sotkiessa arjen kulkua. Olet oppimishaluinen uusille tuulille. Työtehtävässä vaaditaan hygieniapassi.
Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä
Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.8.2022. Ilmoita hakemuksessasi, mistä kokin tai kylmäkön tehtävästä tai tehtävistä olet kiinnostunut. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja teemme palkkauksia heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile hakiessasi. Lisätietoja tehtävistä antaa keittiömestari Arttu Laakso 040 653 3369 ajalla 1.6–17.6 klo 7–14 ja 1.8 – 30.8 klo 7-14.
Compass Group on Suomen johtava ruoka- ja monipalveluiden tarjoaja. Toimimme useilla liiketoiminta-alueilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Lue meistä lisää: www.compass-group.fi
Ruoka on intohimomme – se tuo meidät yhteen.
Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 31.8.2022 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.
Lisätietoja saat Arttu Laakso
Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750 000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4 000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.