(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja ja keittiöapulaisia kesätöihin Vierumäelle
VIERUMÄKI COUNTRY CLUB OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
VIERUMÄKI COUNTRY CLUB OY
Vierumäki Country Club Oy kehittää, tuottaa, toteuttaa ja markkinoi korkealaatuisia kokous- ja kongressi- sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluja, niitä tukevia ravintola-, kahvila- ja catering-palveluja sekä majoitusta, rakennustoimintaa ja kiinteistömyyntiä.

Vierumäki Country Club Oy tarjoaa myös muun muassa yksityisille asiakkaille liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä järjestää yrityksille kokous- ja liikuntapäiviä sekä virkistyspaketteja.
Toimenkuva
Vierumäen uniikissa ympäristössä sijaitsee kaksi pääkeittiötä Kaskela ja Vierumäki Resort&Kitchen sekä Golfkentälle kesäkaudeksi aukeavan Golf Paviljongin keittiö. Pääkeittiöllämme valmistuvat tuotteet niin Greenin kauppa&kahvilaan kuin tapahtumakeskus Areenalle sekä catering tuotteet huviloihin, mökkeihin ja chaletteihin ja saunoillamme sijaitseviin Kammi-, Karhunpesä- ja Lyhty- ravintoloihin sekä erämaakodalle. Meillä saa tehdä kokin työtä kaikenlaisissa ympäristöissä hotellin cartekeittiöstä urheilijoille suunnattuun buffetravintolaan ja lohen loimutukseen keskellä metsää taivaan alla.

Haemme innostuneita ruoanvalmistuksen taitajia ja ruoasta kiinnostuneita, erilaisten ihmisten kanssa toimeen tulevia keittiöammattilaisia kylmä- ja lämminkeittiöihin eri pituisiin työsuhteisiin kesäkaudelle 2020. Kausi kestää toukokuusta aina marraskuun loppuun asti.
Odotamme sinulta
Keittiöihin haetaan:
aamiaiskokkeja
suurtalouskokkeja
vitriinituotteiden valmistajia
buffetkokkeja
á la cartekokkeja
vuoromestareita

Kokin työhön tarvitset ruoanvalmistustaidon lisäksi peruskoulutuksen, josta olet saanut todistuksen.

Vuoromestarin työhön tarvitset ruoanvalmistustaidon lisäksi peruskoulutuksen, josta olet saanut todistuksen, sujuvan suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon sekä vähintään kahden vuoden työkokemuksen ravintolakeittiössä ja parhaan mahdollisen asenteen ihmisten kanssa työskentelyyn. Aikaisempi kokemus työskentelystä hotellikeittiössä katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai soita meille puh. 03 873 200, (ark. klo 9-15), jos sinulta jo löytyy meiltä hakemus niin päivitetään tietojasi!

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
Kesä 2020
Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti@vmp.fi, 03 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2020 mennessä.