(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Inariin, ravintola Aurora
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Hotelli Inarin päärakennuksen yhteydessä sijaitsevassa Ravintola Aurorassa on päivittäin tarjolla monipuolinen À la Carte -menu. Menusta löytyy laaja valikoima nälän kampittajia pieneen ja isompaankin kurnintaan. 120-paikkaiseen ravintolaamme mahtuu ruokailemaan isompikin ryhmä. 

Olisiko hienoa työskennellä paikassa jossa työmatkalla kohtaat niin taivaalla tanssivat revontulet kuin vastaan kävelevät porot. Inarissa kaikki on totta ja aitoa. Ympärillä on henkeä salpaava luonto ja työpaikalla laadukkaat paikalliset raaka-aineet. Vain sinä puutut.

Etsimme nyt kokkeja joilla ei mene sormi suuhun kiireisinäkään iltoina. Tehtäviin kuuluu niin lounaan kuin a`la carten valmistus. Toki voihan välillä sattua omalle kohdalle se kaikkien rakastama aamuvuorokin. Mutta pääpaino on iltavuoroissa. Ravintolan asiakkaat ovat syksyllä Suomalaisia ja talvella pääpaino siirtyy ulkomaalaisiin matkailijoihin.

Hakijoilta vaaditaan alan koulutusta, sekä jo hieman kokemusta vastaavista töistä. Hygieniapassi tulee löytyä. Sekä tietysti työtä pelkäämätön asenne ja halu kehittyä keittiön taiturina. 

Tarjoamme ainutlaatuisen kohteen jossa pääset valmistamaan laadukasta ruokaa korkean ammattitaidon omaavan keittiömestarin opissa. Puhtaat pohjoisen raaka-aineet joista pääset loihtimaan toinen toistaan herkullisempia makuelämyksiä. Kauneudellaan henkeä salpaavan luonnon. Tietysti loistavat työkaverit. Majoituksen huokeaan hintaan. Erittäin kilpailukykyisen palkan. Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Meillä palvelu pelaa ja sinusta välitetään. Ole minuun rohkeasti yhteydessä jos haluat lisätietoja tästä tai muista kohteistamme Lapissa. ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174