(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Helsinkiin!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Aloitimme kouluruokapalvelujen tuottamisen Helsingin alueella ja etsimme nyt ammattitaitoisia kokkeja täydentämään osaavaa tiimiämme. Työtä tehdään ammattitaidolla ja työn ilosta.

Kasvava ja kehittyvä Palmia Foods valmistaa aterioita asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin ravintoloissa ja kouluissa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme ravitsevaa ja herkullista ruokaa, joka auttaa jaksamaan niin töissä, tilaisuuksissa, kouluissa kuin vapaa-ajallakin.

Kokkina työnkuvaasi kuuluu hyvän ruoan valmistaminen Palmian reseptiikkaa noudattaen. Työsuhde on vakituinen ja pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin.
Edellytämme sinulta kokin tutkintoa sekä jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Suomen kielen osaaminen on tässä työssä pärjäämisen edellytys. Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia sekä työehtosopimuksemme (Avainta) mukaiset runsaat lomapäivät. Ennen työsuhteen aloittamista sinun tulee esittää hyväksytty rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustaotteen selvittämisestä).

Lisätietoja saat osoitteesta rekrytointi@palmia.fi. Täytä hakemus osoitteessa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2019 mennessä. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.