(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Helsinkiin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmia jatkaa vahvaa kasvuaan ja aloittaa uusien koulu- ja päiväkotiruokapalvelujen tuottamisen Helsingissä elokuussa 2019. Haemme nyt ammattitaitoisia kokkeja toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta uusissa kohteissamme!

Tulevat työpisteet sijaitsevat muun muassa Pikku-Huopalahdessa, Pasilassa, Puistolassa ja Alppilassa.

Kokin tehtäviin kuuluvat keittiön perustyöt. Etsimillämme henkilöillä on kokin tai dieettikokin ammattitutkinto. Aikaisempi työkokemus kokin tehtävistä lasketaan eduksi!

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme sekä mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Jatkamme hakuaikaa, mutta haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2019 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset (Laki lasten kanssa työskentelemisestä).

Lisätiedot: rekrytointi@palmia.fi