(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Helsinkiin (222)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Haluatko työskennellä yhteisössä, jossa arvoina ovat ihmisten auttaminen, hyvinvointi, palvelualttius ja tiimihenki?

Etsimme vuodenvaihteessa avattavaan asiakkuuteemme Helsingin Diakonissalaitoksen ravintolapalveluihin ammattitaitoisia

KOKKEJA

Hoidamme Diakonissalaitoksen kahdeksassa kohteessa pääkaupunkiseudun alueella ravintolapalveluita mm. opiskelijoille, ikääntyneille, vammaisille, asunnottomille ja lapsille. Joka päivä tavoitteenamme on ravitsemuksellisesti täysipainoisten, laadukkaiden ja monipuolisten aterioiden tuottaminen sekä aterioiden toimitusvarmuus, kun toimitamme ruokaa eteenpäin valmistuskeittiöistä.

Tehtäviisi kokkina kuuluu mm. 

  • aamupalan, välipalan, lounaan ja päivällisen valmistus
  • leivonta
  • tarvittaessa tilausten tekeminen ja tuotannonohjausjärjestelmän käyttö

Ruuanvalmistuksen lisäksi osallistut aktiivisesti muihin keittiön työtehtäviin kuten omavalvontaan ja astiahuoltoon. Kaikki työntekijämme osallistuvat myös asiakaspalveluun.

Odotamme

Sinulla on

  • kokin koulutus 
  • useamman vuoden kokemus monipuolisesta ruokien valmistamisesta
  • erityisruokavaliotuntemusta tai kiinnostusta oppia lisää
  • kokemusta Cook and Chill -ruuanvalmistusmenetelmästä

Osaat itsenäisesti valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa tarvittaessa suurellekin asiakasmäärälle. Toimit työssäsi hygieniavaatimusten mukaisesti ja noudatat ravintola-alan sopimuksia ja säädöksiä huolehtien samalla asiakkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista. Huomioit työskentelyssäsi myös toimipaikan taloudelliset ja laadulliset tavoitteet.

Olet iloinen ja joustava tiimityöntekijä ja ymmärrät, että asiakaspalvelu on osa työtäsi - viihdyt hyvin asiakkaiden parissa!

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi! 

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu ma-su klo 6.00-18.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa 2019.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi jo tänään!