(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Helsingin Palvelukeskukseen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Parasta yhdessä! Haemme KOKKEJA Helsingin Palvelukeskuksen ateriapalveluihin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi monipuolisiin ja mielekkäisiin catering-alan työtehtäviin, joissa työajat ovat mukavat ja tehtäväsi tärkeä.

Palvelukeskus Helsingin ateriapalveluissa on tarjolla lukuisia eri työskentelymahdollisuuksia. Voit työskennellä koulujen ja päiväkotien keittiöissä varmistaen, että tulevaisuuden toivot saavat vatsansa täyteen terveellistä ja maukasta murkinaa tai vastata päivän hyvistä ateriahetkistä vanhainkodeissa ja terveydenhoidon puolella.

Tarvitset tehtävässä vähintään vuoden verran aiempaa kokemusta suurtalouskeittiössä työskentelystä. Toivomme sinulta ammattitaidon lisäksi positiivista asennetta, tiimityötaitoa ja halua tehdä työtä tärkeiden ruokahetkien parissa. Työt ravintolassa edellyttävät sinulta myös hygieniapassia ja salmonellatodistusta, ja tarvitset työskentelyssä suomen kielen taitoa. Kouluille ja päiväkodeille töihin valituille tehdään lisäksi rikostaustaselvitys.

Tarjolla on mahdollisuuksia sekä määräaikaisiin työsuhteisiin että joustavaan keikkatyöhön. Keikkatyöntekijänä pääset tekemään vuoroja omien aikataulujesi ehdoilla useissa eri työpisteissä. Myös keikkailun ja määräaikaisen työsuhteen yhdistäminen on mahdollista. Työsuhde solmitaan Opteamin kanssa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pian, niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopivin työskentelypaikka!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Suomen kielen taito