Kokkeja Harrinivaan, Hotelli Jerikselle ja Torassieppiin
Harriniva Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Täällä ollaan: tuntureilla, revontulten alla ja porojen parissa. Täällä paiskitaan duunia hiki hatussa ja mielettömällä meiningillä. Vapaalla heitetään sukset jalkaan tai painutaan pulkkamäkeen. Täällä on tilaa, vapautta ja uskomattoman hyvä jengi. Toiset pistäytyvät tänne pariksi kuukaudeksi, hulluimmat palaavat takaisin talvi toisensa jälkeen. Haluatko mukaan? Tule töihin tuntureille!

Etsimme Harrinivaan, Hotelli Jerikselle ja Torassieppiin alan koulutuksella ja kokemuksella varustettuja kokkeja, iloisen taitavia palveluosaajia, joilta taittuu englanti ja löytyy työhön tarvittavat passit. Erityisesti huomioimme moniosaajat, joilla on kokemusta keittiön lisäksi salilta tai muista hotellin toiminnoista.

Tehtävänäsi on aamiaisen, lounaan ja päivällisen valmistaminen sekä maastoruokailuiden valmistelu työkohteesta riippuen.

Hotelli Harrinivan 230-paikkainen ravintola palvelee päivittäin hotellin aukiolokausina. Tarjoamme tuoretta ja herkullista Lappilaista ruokaa modernilla twistillä. Perinteitä kunnioittava ravintolamme tarjoilee niin aamiaista, lounasta kuin illallistakin. Toki voit valita mieleisesi annoksen myös à la carte listaltamme.

Hotelli Jeris ja Arctic Sauna World sijaitsevat Jerisjärven rannalla Keimiötunturin kupeessa. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ja ladut avautuvat hotellin takametsistä. Edessä avautuva 10km pitkä Jerisjärvi ja hotellin rauhallinen sijainti ovat omiaan antamaan vastapainoa isojen keskusten hektisyydelle.

Torassiepin 40-paikkainen ravintola ei tarjoile á la carte annoksia, vaan viikoittain kiertävää ruokalistaa, joka edustaa perinteistä suomalaista ruokakulttuuria modernilla twistillä. Ravintola keskittyy tarjoilemaan luomu- ja lähiruokaa, jonka peruselementteinä käytetään poronlihaa, lähijärvien kalaa, marjoja sekä sieniä. Winter Villagen jääravintola tarjoaa talvellatilat jopa 50 hengelle ruokailemaan keskelle uskomattomia lumiveistoksia.

Haemme KOKKEJA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö mikäli pystyt omatoimiseen kokin työhön. Olet innostunut ja kiinnostunut ruoan valmistuksesta. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia.

Kokin työssä edellytämme aiempaa työkokemusta kokin työstä. Sinulta edellytetään myös organisointikykyä, sillä työpäivät saattavat olla hyvinkin vauhdikkaita ja kiireisiä. Työhösi kuuluu pääsosin buffetpöydän ruokien valmistaminen sekä a la carte ruokien valmistus. Sinulla tulee olla hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus ja puhut sujuvasti ainakin englantia ja suomea.

Mukavan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä rennossa perheyrityksessä, työyhteisössä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät. Työtä tehdään huipputiimissä kansainvälisen matkailun parissa. Muonio on onnellisten ihmisten kunta, jossa luontoharrastajalle löytyy upeita mahdollisuuksia. Lisäksi hyvällä moniosaajalla on mahdollisuus työllistyä meillä ympärivuotisesti.

Kaikki kolme kohdetta ovat omalla tavallaan erilaisia. Voit hakemuksessasi mainita myös, mihin kohteeseen erityisesti haet.

Mahdollisuus maksulliseen kimppa-asumiseen työpaikan läheisyydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Suvi Willström, +358 50 4426912. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506352
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (suvi.willstrom (a) barona.fi)
  • Puhelin: +358504426912
  • Sijainti: Muonio