Kokkeja Hangon Origoon ja Makanaan
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2020

Kokkeja kesäiseen Hankoon

”hankolais-ranskalaista husmanskostia”

Hangossa kauniissa rantamaisemassa sijaitseva Origo tarjoaa asiakkailleen kansainvälisillä mausteilla rikastettuja ala carte annoksia läheltä hankituista sesongin raaka-aineista, kotiruokaa kuitenkaan unohtamatta. Upeasta saaristolaispöydästään jo vuodesta 1989 tunnettu Origo tarjoaa elämyksiä asiakkailleen romanttisessa ravintolasalissa ja isolla terassilla. Perheyritykseen kuuluu Origon lisäksi uudempi tulokas Makana, joka tarjoaa asiakkailleen modernimpaa ruokaa, juomaa ja miljöötä. 

---------- 

Etsimme nyt heinäkuuksi kesäiseen Hankoon kolmea ala carte -taitoista kokkia. Myös lyhyempi, muutaman viikon pätkä heinäkuun lopussa on mahdollinen. Tehtäviisi kuuluu keittiön työtehtävien lisäksi koko työyhteisön kanssa huolempito ravintolan siisteydestä. Työt sijoittuvat molempiin ravintoloihin, kuitenkin oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. 

---------- 

Kesäkausi Hangossa on vilkasta, joten odotamme sinulta paineensietokykyä ja vähintään viiden vuoden kokemusta ravintola-alan tehtävistä. Sinulla on aito kiinnostus alaan ja kunnianhimoa palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla tulee olla voimassaoleva hygieniapassi. Hanko on kaksikielinen kaupunki, joten ruotsinkielen taito luetaan eduksesi. 

---------- 

Töitä on tarjolla heinäkuuksi täysillä tunneilla mahtavassa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle majoitusmahdollisuuden, ja tietenkin paikalliseen tuntemukseen perustuvaa tutustumista kauniiseen Hangon kaupunkiin. Työt alkavat heinäkuun alussa tai sopimuksen mukaan. Palkka työtehtävässä on TES tai sopimuksen mukaan. 


---------- 


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 
Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 31.5.2020

---------- 


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Pauliina Kyrölä
HR-konsultti
044 794 9929
pauliina.kyrola@eezy.fi
www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360546
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Hanko, Varsinais-Suomi, Turku