Kokkeja Evertastelle Oy:lle Vantaalle!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Kokkeja Evertastelle Oy:lle Vantaalle!

Etsimme kokkeja elintarviketeollisuuteen Evertaste Oy:lle pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Kysessä on suorarekrytointi eli tehtävään valitut henkilöt tulevat työllistymään suoraan Evertaste Oy:lle! Kokkina muun muassa valmistat sekä annostelet tuotteita sekä vastaat linjastolle päätyvistä raaka-aineista.

Evertaste Oy on yksi Suomen suurimmista take away – ja lentocatering-palveluita tuottavista yrityksistä. Evertaste Oy on valmistanut korkealaatuisia tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien, ja nykyään yritys on osa maailman johtavaa on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaa gategroupia. Evertaste Oy:n asiakkaita ovat kaupat, kahvilat, ravintolat ja lentoliikenneasiakkuudet. Evertaste Oy:n tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lentokentän läheisyydessä.

Voit olla vastavalmistunut tai jo alan ammattilainen, sillä reipas asenne ja tekemisen meininki ratkaisevat. Omaathan hyvän paineensietokyvyn unohtamatta huolellista työnjälkeä. Työssä tarvitaan myös hyvää suomen kielen taitoa (taso B1), täysi-ikäsyyttä sekä hygieniapassia.

Työtä tehdään säännöllisenä kaksivuorotyönä viitenä päivänä viikossa maanantain ja lauantain välillä. Aamuvuoro on 6:00-14:00 ja iltavuoro 14:00-22:00. Palkkaus Elintarvikealojen työehtosopimuksen mukainen aiempi kokemus ja osaaminen huomioiden. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Evertaste haluaa juuri sinut uudeksi tiimiläisekseen! Sinua odottaa hyvän huumorin ja tekemisen meiningin päälle ymmärtävä työyhteisö, jossa hommat hoidetaan porukassa alusta loppuun. Työssä pääset aloittamaan heti kun mahdollista, joten lähetä hakemuksesi CV:si kera tulemaan hakulinkin kautta jo tänään! Haastatteluja käydään jo hakuajan ollessa käynnissä.

Lisätietoja voit kysellä Maijulta puh. 050 309 5366, e-mail (maiju.nikkila@eezy.fi) tai Jaanalta (puh. 050 347 5325, e-mail jaana.puhakka-tanke@eezy.fi). Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot