(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Espooseen!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta

Jatkamme hakua 18.8. saakka. Etsimme kokkeja Espooseen, iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme.

Etsimämme henkilö on tunnollinen ruoantekijä, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin, suomen kielellä. Hymyily on sallittua!

Työtehtäviisi kuuluu ruoanvalmistus sekä monipuolisesti muita ravintolan tehtäviä.

Edellytämme sinulta suurtalouskokin tutkintoa tai kokemusta suurkeittiöruoanvalmistuksesta sekä hygieniapassia. Toivomme valittavalta henkilöltä useamman vuoden työkokemusta koulu- ja päiväkoti maailmasta sekä dieettikokki kokemusta/ koulutusta. Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne. Lisäksi rikosrekisteriote (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä).

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Osa paikoista täytetään mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön ruuanlaiton ammattilainen hae tehtävää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa kohde-esimies Katri Mononen, arkipäivisin kello 13:00-15:00, puh. 040 186 1706 tai sähköposti: katri.mononen@palmia.fi