(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Espooseen!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmia aloittaa koulu- ja päiväkotiruokapalvelujen tuottamisen Espoon alueella kesän 2018 aikana ja haemme nyt kokkeja Espooseen. Etsimme työntekijöitä sekä kokoaikaisiin, että osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työtä on tarjolla myös tarvittaessa työhön kutsuttaville henkilöille. Työt alkavat heinä-elokuussa 2018.

Tulemme työskentelemään seuraavissa kohteissa:

- Pohjois-Tapiolan koulu
- Sepon koulu
- Mankkaan koulu
- Laajalahden koulu
- Taavinkylän koulu
- Kilon koulu
- Kylänmäen päiväkoti
- Kilon päiväkoti
- Kilonpuiston koulu
- Karamalmens skola
- Mankkaanpuron koulu
- Smedsby skola
- Mankkaan päiväkoti

Kokin tehtäviin kuuluvat kaikki keittiön perustyöt kuten ruoanvalmistaminen Palmian reseptiikkaa noudattaen, kuormien purkaminen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto, puhdistusohjelma, hävikinseuranta sekä omavalvonnan toteuttaminen.

Etsimillämme henkilöillä on kokin/dieettikokin ammattitutkinto ja aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä. Kehittämishaluinen työote, ratkaisukeskeisyys, dieettiosaaminen, joustavuus ja kyky tehdä työtä myös itsenäisesti ovat tärkeitä edellytyksiä työssä menestymiselle. Jos lisäksi työskentelet mielelläsi ajoittain haastavissa tilanteissa, olet tottunut tsemppaamaan tiimin jäseniä positiivisella asenteella, ja sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Tehtävissä vaaditaan suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Joissain kohteissamme eduksi katsotaan ruotsin kielen taito.

Tarjoamme työntekijöillemme vaihtelevan työn, innostuneen tiimin tuen sekä moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.6.2018 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa heinä-elokuussa 2018. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Lisätiedot:
palveluesimies Satu Sipilä (puh. 040 6374558): maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 14-15.