(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja, CMB Ravintolat Oy
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
CMB Ravintolat Oy -ravintolaryhmään kuuluu Lahden talousalueella ravintolat Santa Fé, Jackalope, Bar Loosister, Santa Fé Express sekä lisäksi Lahden matkustajasatamassa laivat Kaunis Veera ja Ilona. Tarjoamme innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön monipuolisissa ravintoloissamme.

Haemme CMB Ravintoloiden eri toimipisteisiin Lahteen KOKKEJA.

Kokkina työtehtäviisi kuuluvat kaikki keittiön työtehtävät, aina esivalmisteluista annosten valmistukseen.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta ravintolakokin tehtävistä, joko a la carte tai buffetruoan valmistuksen parista. Keittiöalan koulutus on ehdottomasti eduksesi. Ensisijaisen tärkeää on aito motivaatio ja kiinnostus alaa kohtaan.

Työskentelyotteeltasi olet tehokas ja ripeä, kiire ja paine eivät saa sinua häkeltymään. Olet tiimipelaaja, mutta hallitset myös itsenäiset työtehtävät. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisesti jo aiemmin keväällä ja työssä on hyvät mahdollisuudet jatkaa kesäkauden päätyttyä. Kesäsesongin työt alkavat huhti-toukokuussa ja kestävät arviolta syyskuulle saakka.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 0447680860 ja HR-koordinaattori Niina Mustasalo, niina.mustasalo@go-on.fi, puh. 044 029 4444.