Kokkeja Ähtäriin
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Be like Panda - Tule Ähtäriin!

Ähtärin eläinpuisto on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto ja se avattiin jo vuonna 1973. Siellä asustaa noin 60 eri eläinlajia, joista ehdottomasti tunnetuimpia ovat jättiläispandat, jotka saapuivat sinne Kiinasta pari vuotta sitten. Pandojen myötä Ähtäristä kuoriutui vauhdilla kehittyvä matkailualue, jonka sydän on legendaarinen hotelli Mesikämmen ympäristöineen.

Hotelli Mesikämmen ja Snowpanda deli kaipailee nyt kokkia kesäksi. Töiden aloitus on sovitettavissa heinäkuun alun välille ja pesti kestää elokuun loppupuolelle. Kohtuuhintainen majoitus löytyy tarvittaessa lähialueelta.

Mesikämmenen keittiössä valmistat aamiaista, lounasbuffaa, tilaustarjoiluja ja a la carte-annoksia, joten tylsää hetkeä ei pääse syntymään. Osaat laittaa maut kohdalleen ja jaksat palvella asiakkaita hymyssä suin, vaikka työpäivät venyvät välillä pitkiksi.

Myöskään Pandatalossa vierailevien asiakkaiden ei tarvitse nähdä nälkää, sillä Snowpanda Delissä valmistat heille avokeittiössä mm. burgereita, pastoja ja salaatteja.

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta ravintolakeittiöstä ja hygieniapassi, laita hakemusta tulemaan. Tarjoamme sinulle täydet työtunnit ja sopimuspalkan.

Ähtäriin työllistyt Eezyn kautta. Eezy on uunituore Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee työntekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Merja Ruuska

merja.ruuska@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot