Kokin sijaisuus, Siilinjärvi
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Onko ruoanlaitto sinun kutsumuksesi? Etsitkö uusia haasteita vai oletko vasta urasi alkutaipaleella? Tämä voi olla juuri sinua varten!

Etsimme asiakkaallemme kokkia koulun valmistuskeittiöön 2-3 kk mittaiseen sijaisuuteen Siilinjärvelle.

Työhösi kuuluu kouluruokien valmistus sekä muu keittiötyöskentely. Edellytämme alan koulutusta ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Työaika on ma -pe, klo: 7.00 - 15.15.

Odotamme sinulta tiimityöskentelytaitoja ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Sinulla tulee olla työhön tarvittava hygieniakortti, sekä ennen työn aloitusta näytettävä salmonellatodistus.

Tarjoamme mahdollisuutta päästä työskentelemään mukavassa työtiimissä monipuolisten työtehtävien parissa. Tässä on loistava mahdollisuus päästä oppimaan uutta, kehittyä ja saada arvokasta työkokemusta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai liitä jo luotu profiilisi haun alle. Työ alkaa tammi-helmikuun vaihteessa. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ota yhteyttä:  miia.tarvainen@personalhuset.fi / +358 503623984

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1328426
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Siilinjärvi